TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél
Fizetési megoldás

Galilei hőmérők

Főkategória >Galilei hőmérők

Egy Galilei-féle hőmérő igazán szép, külső megjelenése és működése is gyönyörködteti az ember szemét. Egy ilyen tárgy látványos eleme lehet minden irodának vagy lakásnak, ezért kitűnő ajándék lehet szerettei, üzleti partnerei vagy munkatársai számára. A fizikai jelenségek többsége látványos és sok embert lenyűgöz; így van ez Galileo Galilei, a híres olasz csillagász és fizikus hőmérséklet-mérési elvét alkalmazó hőmérőkkel is. A Galilei hőmérő működési elve a következőkben foglalható össze: hő hatására a folyadékban lebegő tárgyak relatív sűrűsége megváltozik, így vagy lesüllyednek vagy feljönnek a közeg tetejére. A mérőeszköznek nagy a hőtehetetlensége, és több úszóval kb. fokonkénti hőmérsékletváltozás jelezhető, viszonylag szűk tartományban.

Galileo


Galileo Galilei elve alapján készült hőmérő

Már Galileo felfedezte, hogy a folyadékok sűrűsége a hőmérséklet hatására megváltozik. Az Ön hőmérőjének működése ezen az elven alapszik.
A hőmérsékletet a színes golyókon függő plombákról tudja leolvasni. A golyók súlykülönbsége mindössze 6 / 100 gramm. Ez biztosítja a pontosan 1 oC-nyi különbséget.  A golyók lesűlyednek, ha a hőmérséklet növekszik és felemelkednek, ha a hőmérséklet csökken. Az aktuális hőmérséklet a felső részen úszó legalsó golyón függő plombáról olvasható le.
A hőmérők a legmodernebb gyártási technológiával készülnek üvegből.

Az üvegcsőben levő folyadék CF2 gázoktól mentes, semmilyen egészségre káros mérgező gőzt, vagy gázt nem bocsájt ki.
Annak érdekében, hogy a Galileo Galilei hőmérő sokáig problémamentesen működjön, kérjük, ne tegye ki hosszú ideig sugárzó hőnek, vagy közvetlen napsugárzásnak.

 


Sorrend:

-10%
Galilei hőmérő 18.1006.01.53  28 cm színes  011424213
Galilei hőmérő-18.1006.01.53

Modell: 18.1006.01.53
Megnevezés: Galilei hőmérő
Anyaga: üveg
Golyók száma: 5 db.
Golyók színe: vegyes színű
Plombák: aranyozott
Méret: 280 mm.
Mérési tartomány: 18-26°C
Súly: 420 gr. 
4 394 Ft + Áfa (Br. 5 580 Ft)
Akció: 3 937 Ft + Áfa (Br. 5 000 Ft)
Kezdete: 2021.09.22
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés