Hírek
2016.12.03
2016.07.14
2016.04.30
2016.04.23
TOP termékek
Tanúsítvány
Élelmiszeripari -és hűtőszekrény hőmérők (HACCP)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points = veszélyelemzés a kritikus szabályozási pontokon) A HACCP egy élelmiszer-biztonsági rendszer, amely az élelmiszerek okozta megbetegedések megelőzését szolgálja. Az alapanyag előállításától, tárolásától, tovább-feldolgozásától a készételek elkészítéséig kíséri, elemzi a jó higiénés és jó gyártási gyakorlatot, áttekinti a munkavégzés műszaki, tárgyi és személyi feltételeit. |
Kosár
A kosár üres
Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Elektronikus (digitális) hőmérők
- Lézeres infra távhőmérők
- Profi mérőeszközök
- Érzékelők, szenzorok
- Élelmiszeripari -és hűtőszekrény hőmérők (HACCP)
- Mérés adatgyűjtők
- Maximum-Minimum hőmérők
- Barométer kombinációk
- Galilei hőmérők
- Páratartalom mérők
- Szobai hőmérők
- Kültéri- és ablakhőmérők
- Időmérők
- Időjárás jelző házikó
- Szélmérők
- Nagyítók
- Iránytűk
- Outdoor termékek
- Egyéb termékek
- LCD-MÁGIA
- Fürdővíz hőmérő
- Lázmérők
- Kalibrált hőmérők
- Fajsúlymérők
- Medence hőmérők
Termékajánló